Shanina Shaikin uimapukukuva pelästytti: ”Mikä ihme reidessä näkyy?”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Victoria’s Secret -malli Shanina Shaik on aiheuttanut kohun sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan kuvalla. Viettelevässä kuvassa kaunotar poseeraa syvään uurretussa punaisessa uimapuvussa.

Daily Mail -lehden mukaan kuva on poikinut odottamattoman reaktion tähden faneissa. Kommenttien perusteella fanit ovat olleet ymmällään Shaninan reidessä olevasta varjosta. Monet ovat pitäneet tähden jalkaan muodotunutta kolmionmuotoista kuoppaa luonnottomana.

Shaninan julkaisemat kuvat ovat ammattilaisen ottamia. Shaik oli nimittäin kuvaushetkellä ottamassa osaa bikinikuvauksiin Australian Byron Baylla. Tähtösen seurassa olivat myös mallit Hannah Ferguson ja Nadien Leopold. Baywatch-aiheisen kuvaussession otokset ovat saaneet fanit villiintymään. Siitä huolimatta, jotkut faneista eivät ole päässeet yli siitä, miksi Shaninan jalassa on mystinen varjo.

?? #treehugger

Kuva, jonka SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) julkaisi