Hervoton kuvailmiö leviää – Donald Trump -kissat valtaavat internetiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuonna someilmiöstä, jossa kissoja puettiin karvatupeiden avulla Donald Trumpin -näköisiksi. Koska Trump on tätä nykyä republikaanipuolueen johtava ehdokas Yhdysvaltain presidentinvaaleissa, on myös pilailusivun suosio räjähtänyt käsiin.

Sivuston idea on yksinkertaisen nerokas. Kissa harjataan ja irtokarvoista muotoillaan tupee lemmikin päälaelle.

Sivusto on ryhtynyt käsittelemään kuvia siten, että he ovat korvanneet liikemies Donald Trumpin pään kissanpäällä. Kuvissa on yleensä teksteinä vahvoja mielipiteitä kiistanalaisesta presidenttiehdokkaasta. Silti monet julkaisevat edelleen söpöjä lemmikkieläinkuvia pään päälle asetetun karvatuheron kanssa.

#koopa2016 #trumpyourcat #catsofinstagram

Kuva, jonka K C (@kerouppi) julkaisi