Joku virtsasi Kellogg’sin muroihin? Poliisitutkinta käynnistetty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosien ajan Suomessakin on käytetty sanontaa, jonka mukaan kovasti suivaantuneelta henkilöltä voidaan kysyä ”Kuka on kussut muroihin?”. Nyt tämä klassikkosanonta on voinut toteutua liiankin konkreettisesti, sillä poliisi tutkii parhaillaan virtsasiko joku Kellogg’sin muroihin.

World Star HipHop
World Star HipHop

Kohu sai alkunsa, kun verkossa julkaistiin video, jossa henkilö nähdään virtsaamassa. Väitteiden mukaan kyseessä olisi Kellogg’sin murotehtaan liukuhihna, Daily Mail uutisoi. Videolla vilahtaa Kellogg’sin logo. Linkki videoon päätyi lopulta Twitterissä myös muroyhtiön tietoon, ja yritys otti väitteet luonnollisesti vakavasti.

– Olemme raivoissamme. Olemme tehneet asiasta ilmoituksen poliisille ja tutkimme asiaa itsekin. Kerromme lisätietoja, kun sitä on tarjolla, Kellogg’s Company kirjoitti Twitterissä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat