Cheek ja G-Eazy esiintyvät Blockfesteillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Blockfest on julkistanut lisää esiintyjiä. Avauspäivänä lavalle nousee yhdysvaltalaisartisti G-Eazy ja lauantaina estradin valtaa jäähallikiertueensa äskettäin päättänyt kotimainen suursuosikki Cheek.

Oaklandissa varttunut G-Eazy, oikealta nimeltään Gerald Earl Gillum, on myynyt molemmilla studioalbumeillaan kultaa. 26-vuotias rap-artisti toimi alun perin muiden artistien tuottajana, kunnes päätyi julkaisemaan omaa materiaaliaan ja kiertämään Lil’ Waynen kaltaisten maailmantähtien kanssa. Tällä hetkellä artisti viihtyy Billboardin Hot Rap Songs -listan kärkisijalla jo viidettä viikkoa kappaleellaan Me, Myself & I.

Cheek heitti seteleitä yleisöön Blockfesteillä 2011, Kuva: Stara
Cheek heitti seteleitä yleisöön Blockfesteillä 2011, Kuva: Stara
Cheek heitti seteleitä yleisöön Blockfesteillä 2011, Kuva: Stara
Cheek heitti seteleitä yleisöön Blockfesteillä 2011, Kuva: Stara

Cheek teki viime elokuussa Blockfesteillä näyttävän paluun keikkalavoille ja takaisin musiikin pariin. Alpha Omega -pitkäsoitollaan ennätyksiä rikkova artisti on useimmiten tehnyt jotain poikkeuksellista juuri Blockfesteilla. Viimevuotisen paluun lisäksi palstatilaa ovat keränneet esimerkiksi rahan heittäminen yleisöön vuonna 2011 sekä hänen vastineensa Paavo Arhinmäelle vuonna 2013. Cheek palkittiin viikonloppuna kahdella Emmalla, kun hän pokkasi Vuoden artistin sekä Vuoden musiikkivideon patsaat hyllyynsä.