Justin Bieberin fanituotteissa nolo kirjoitusvirhe

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on aloittanut kolmen vuoden tauon jälkeen uuden Purpose-nimisen konserttikiertueensa, jonka tiimoilta mies on saapumassa tänä syksynä myös Suomeen. Fanit olivat aiemmin tuohtuneita kiertueen lippupakettien korkeista hinnoista, ja nyt pettymyksen ovat aiheuttaneet konserteissa myytävät fanituotteet.

Justin Bieberin konsertissa ollut Emmelyn Affeldt on ilmaissut Twitter-tilillään pettymyksensä poptähden fanituotteiden suunnittelua kohtaan. Tuotteisiin painetussa tekstissä on melko suuri kirjoitusvirhe, mikä on harmittanut Affeldtia.

Mustaan kankaaseen on painettu teksti: ”Many are the plans in a person’s heart, but it is God’s purose that prevails”. Purose-sana ei tarkoita mitään, ja se olisikin selkeästi kuulunut olla kirjoitettuna samalla tavalla kuin koko kiertueen nimi, joka tarkoittaa päämäärää.