Mies halusi tietää miltä tyrmäys tuntuu – nyrkkeilijä iski kanveesiin

Fitness · Annukka Heikkilä

Gulden Draak Ale -olutmerkin uusi mainoskampanja haluaa saada ihmiset kohtaamaan omat pelkonsa. Ensimmäisessä videossa toimistotyötä tekevä Nate haluaa tietää, miltä kunnon iskun vastaanottaminen nyrkkeilykehässä tuntuisi.

Nate ei osaa nyrkkeillä ja hän on aina aiemmin pelännyt sitä miltä lyönnin vastaanottaminen oikein tuntuisi. Nate suostui ottelemaan Gulden Draak Ale -videolla Russell Lamour Jr. -nimistä nyrkkeilijää vastaan vaikka hän tiesikin häviön olevan ammattinyrkkeilijää vastaan taattu.

Nate nousi rohkeasti nyrkkeilijän kanssa kehään, mutta ottelu ei kestänyt kovinkaan kauaa. Muutaman väistön jälkeen Lamour Jr. pääsikin jo lyömään ottelun päättävät lyönnit, joista viimeinen osui Natea suoraan kasvoihin.