Miesvanki harrasti seksiä naisvartijoiden kanssa – vaatii nyt jättikorvauksia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen rikollinen Jang-Li Delgado-Galban on haastanut Oregonissa sijaitsevan Hillsboron vankilan oikeuteen jouduttuaan vartijoiden seksuaalisen ahdistelun kohteeksi. Seksuaalirikoksista tuomittu Delgado-Galban väittää, että naisvartijat käyttivät häntä hyväksi.

Vankilassa työskennellyt vartija Jill Curry ja hänen kollegansa Brett Robinson on pidätetty tapauksen julkitulon myötä. Delgado-Galban vaatii vankilalta 650.000 dollarin suuruisia korvauksia henkisestä kärsimyksestään ja fyysisestä väkivallasta, jota hän koki harrastaessaan seksiä vartijoiden kanssa.

Daily Star -lehden mukaan naiset jättivät usein vangin sellin oven auki, jotta mies voisi livahtaa vartijoiden perään. Kumpikin naisista yleensä johdattivat miehen käytävällä olevaan siivouskoppiin seksin harrastamista varten. 

Vanki kokee olevansa uhri, sillä naiset eivät pyytäneet häneltä suostumusta seksiin. Naiset ovat kiistäneet hyväksikäytön ja vangin pahoinpitelyn, mutta he ovat myöntäneet syyllistyneensä seksisuhteeseen vangin kanssa.