Sandra ja Jason Derulo Raumanmeren juhannustähdiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvun menestyksekkäimpiin poptähtiin lukeutunut saksalainen Sandra on Raumanmeren Juhannuksen tuorein artistikiinnitys. Supertähden tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Maria Magdalena, In The Heat of the Night ja Heartbeat.

Sandran lisäksi toinen tuore kiinnitys on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä ja tanssija Jason Derulo, jonka singlejä on myyty ympäri maailman yli 50 miljoonaa kappaletta ja hänen edellinen Suomen konserttinsa myytiin hetkessä loppuun. Derulo on saanut urallaan yksitoista platinasingleä, joista tunnetuimpia ovat Wiggle, Whatcha Say ja Want To Want Me.

Muita uusia julkistuksia ovat ensimmäiselle Suomen-keikalleen saapuva suosittu kanadalainen DJ-duo Zeds Dead, maailman parhaiden DJ-artistien joukkoon valittu saksalainen ATB sekä suomalaisista artisteista Eevil Stöö, Klamydia, Alex Mattson, Tippa-T sekä yhteisesiintymisellään Eveliina X Aste.

Kotimaista huippukaartia edustavat mm. JVG, Elastinen, Robin, Uniklubi, Happoradio, Juno, Heavyweight, Lyömättömät, Petri Nygård, Dallas Superstars, JS16 ja The Second Level sekä Teflon Brothers, Nikke Ankara, Ruudolf & Karri Koira, Mikael Gabriel, Rähinä Live (Brädi, Spekti & Uniikki) sekä SMC Hoodrats, Darude ja Alex Kunnari, Apulanta ja Dingo.