Nuoret naiset haukkuivat pikkupojan ulkonäköä kaupassa – Makwan Amirkhanilta upea reaktio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiusaaminen on muodostunut viime vuosina merkittäväksi ongelmaksi, sillä se on levinnyt koulujen pihoilta ja työpaikoilta verkkoon. Loanheittoa nähdään yhä edelleen kuitenkin myös verkon ulkopuolella todella ikävissä paikoissa ja tilanteissa.

Parhaillaan verkossa leviää perheenäidin kertomus, jonka mukaan nuoret naiset olivat haukkuneet hänen pienen poikansa ulkonäköä Jumbon Cubuksen kassajonossa pojan kuullen.

– Pieni poikani seisoi isänsä takana katsoen teitä vienosti jos ehkä huomaisitte hänen kädessään olevan uuden avaruusaluksen, jonka hän oli ostanut tänään omilla rahoillaan. Sinä kavereillesi kerroit kuinka et ole koskaan nähnyt niin rumaa lasta, kuinka hänellä oli kauheat hörökorvat ja vielä mitkä lasitkin, perheenäiti kirjoitti.

– Tiedoksi sinulle, tämä pieni poika kuuli kaiken sanomasi! Hän tuli luokseni ja painoi päänsä pettyneenä jalkaani vasten, ymmärtämättä kuinka joku sanoo noin. Minä äitinä nielin kiukkuni ja katsoin teitä, että ymmärtäisitte kuinka loukkasitte tätä pientä kilttiä poikaa, joka ei voi sille mitään, että on lähes sokea.

Koskettava kertomus on levinnyt sosiaalisessa mediassa nopeasti, ja haukkujille satelee rajusti palautetta törkeyksistään. Myös suomalaisten UFC-idoli Makwan Amirkhani on huomannut äidin kirjoituksen, ja hänen reaktionsa kirjoitukseen oli todella upea. Mies nimittäin lupasi ottaa pojan mukaansa lelukauppaan.

– Tän pikku pojan äiti vois ottaa yhteyttä, niin me tullaan Mörkön kanssa viemään se lelukauppaan ja se saa valita sieltä mitä ikinä haluaa, Makwan Amirkhani kirjoitti Facebookissa.

– Meil on takit päällä, missä se pikkupoika on! Amirkhani jatkoi pian.

Meil on takit päällä, missä se pikkupoika on! 󾌫😎󾌧

Julkaissut Makwan Amirkhani 14. maaliskuuta 2016

Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV3.