Ruotsalainen jättifestivaali Summerburst laajenee Suomeen

Festarit · Stara.fi

Ruotsin suurimpien festivaalien joukkoon noussut Summerburst laajentaa ensi kesänä Suomeen. First Sounds of Summerburst järjestetään Helsingin Hernesaaren Rannassa lauantaina 11. kesäkuuta. Myyntiin tulee vain muutama tuhat lippua.

– On mahtavaa tuoda Summerburst Suomeen käynnistämään festivaalikesä 2016! Helsingin bileet ovat esimakua tulevasta festivaalista, huikea esiintyjäkattaus ja kesäisen Hernesaaren Rannan trooppinen miljöö takaavat meille varmasti loistavan startin, iloitsee tapahtuman promoottori Zachris Sundell Live Nation Finlandilta.

Tapahtumassa lavalle nousevat norjalainen Kygo, ruotsalainen Steve Angello, hollantilainen Afrojack ja australialainen DJ-duo Nervo. Mukaan on saatu Suomesta Lenno, Alex Mattson ja Rony Rex.

Viime vuonna Tukholmassa ja Göteborgissa järjestetyt loppuunmyydyt festivaalit keräsivät yhteensä ennätykselliset 120.000 juhlijaa. Tukholman ja Göteborgin lisäksi tapahtuma laajenee tänä vuonna Vilnaan ja Helsinkiin.