Jalkapallo-ottelu keskeytyi – vihainen sonni jahtasi pelaajia

Urheilu Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Maryboroughissa järjestetty nuorten jalkapallo-ottelu on keskeytynyt kentälle juosseen sonnin takia. Laitumelta karannut sonni oli eksynyt jalkapallokentälle ja se oli kiinnittänyt huomionsa pallon perässä juoksenteleviin poikiin.

Hetken hengähdyksen jälkeen sonni lähti haastamaan pelaajia. Uhkaava tilanne on tallentunut silminnäkijän kuvaamalle videolle. Nuorista pojista ei ollut vauhkoontuneelle sonnille vastusta ja he juoksivat eläintä pakoon.

Ottelua seurannut Ryan Devenish on julkaissut videon Youtube-kanavallaan. Videon tiedoissa kerrotaan, että kukaan ei onneksi loukkaantunut tilanteessa ja sonnikin onnistuttiin lopulta saamaan kiinni. Nopeista liikkeistä huolimatta sonnia ei kelpuutettu jalkapallojoukkueeseen.