Karvattomasta marsusta tuli somejulkkis – malli jo syntyessään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ludwik-niminen karvaton skinny-marsu on alkanut niittämään mainetta Instagram-tilillään. Ludwik on saanut tililleen jo lähes 23.000 seuraajaa eikä ihmekään, koska marsun hauskat poseeraukset ja suloiset kuvat ovat koukuttavia.

Vaaleanpunainen Ludwik-marsu on todella hurmaava yksilö. Skinny-marsut ovat enimmäkseen kaljuja, mutta niillä on yleensä karvaa kuitenkin kuonossa, tassuissa ja koivissa. Ludwikilla ei juuri karvoja ole muualla kuin kuonossa, jota koristaa muutama valkoinen haituva.

Ludwik poseeraa kuvissaan kasvien ja ruokien kanssa. Välillä suositulla Instagram-kanavalla vierailee myös Ludwikin pikkusisko Rachel, joka on myös skinny-marsu, mutta väritykseltään tummempi. Karvattoman marsurodun iho on pehmeä ja vartalo on pyöreä, mikä onkin varmasti myös yksi asia mikä tekee Ludwikista vastustamattoman pehmoisen näköisen.