Lentomatkustaja kuunteli musiikkia liian kovalla – nyrkkitappelu alkoi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Halpalentoyhtiö Spirit Airlinesin lennolla koettiin viikonloppuna erikoinen tilanne, kun joukko naisia äityi tukkanuottasille musiikin kuuntelemisen takia. Kaksi humalaista naista oli kuunnellut kovaäänisesti musiikkia matkustamossa, ja tämä oli ärsyttänyt muita matkustajia.

Yhdysvaltojen Baltimoresta Los Angelesiin matkalla olleessa koneessa oli tapahtunut harvinaislaatuinen välienselvittely. Matkustajina olleet naiset olivat opettaneet toisilleen käytöstapoja nyrkkien avulla. Kaksi naista oli kuunnellut musiikkia ja tämä ärsytti kolmea muuta neitokaista siinä määrin, että tilanne kärjistyi käsirysyksi.

Naiset hakkasivat toisiaan nyrkeillä kasvoihin, huusivat kovaäänisesti ja repivät hiuksista. Kone laskeutui turvallisesti määränpäähänsä, ja Los Angelesin lentokentän porteilla oli FBI:n edustajat riitapukareita vastassa. Kaikki viisi tappeluun osallistunutta naista pidätettiin.