Mariah Carey esitteli kurvinsa konsertissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Mariah Carey paljasti taannoin E! News -kanavan haastattelussa, ettei hän aio hankkia jälkikasvua tulevan aviomiehensä James Packerin kanssa. Kahden lapsen äiti kertoi, että hän oli luvannut lapsilleen, ettei heidän perheeseensä syntyisi enempää lapsia.

Eilen Mariah ikuistettiin konsertoimassa Manchesterissa, jossa hän oli Sweet Sweet Fantasy Tour -kiertueellaan. Poptähti esiintyi rohkeassa niukassa asussa, joka esitteli samalla hänen upeat kurvinsa.

Mariah Carey kertoi taannoin, ettei hän ole vielä edes kertonut lapsilleen olevansa kihloissa. Kaunottaren mukaan hänen neljävuotiaat lapsensa eivät välttämättä ymmärtäisi mistä on kyse. Hän on päättänyt kertoa lapsille häistä vasta lähempänä tärkeää ajankohtaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash