Hulk Hoganille seksivideosta 108 miljoonan euron korvaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin showpainija, wrestling-tähti Terry ”Hulk Hogan” Bollea, oli taannoin runsaasti otsikoissa julkisuuteen vuotaneen seksivideonsa merkeissä. Hogan esiintyi kotipornovideolla ystävänsä, DJ Bubba the Love Spongen ex-vaimo Heather Clemin kanssa.

Nyt asiaa on käsitelty oikeudessa ja tuomio on julistettu. Floridalainen tuomioistuin määräsi verkkomedia Gawkerin maksamaan wrestling-tähdelle järisyttävät 115 miljoonaa dollaria korvauksia, koska Gawker julkaisi otteen videosta verkkosivuillaan.

Erikoista tapauksesta tekee se, että Hogan vaati ”vain” 100 miljoonan korvauksia, mutta kuusihenkisen valamiehistön mukaan vaatimus ei ollut tarpeeksi suuri. Gawker tuomittiin maksamaan 55 miljoonaa taloudellisista menetyksistä ja 60 miljoonaa henkisistä kärsimyksistä. Kaiken lisäksi maanantaina valamiehistö kokoontuu käsittelemään vielä mahdollisia rikosoikeudellisia lisäseuraamuksia.

Hoganin mukaan video nöyryytti ja pilasi hänen maineensa ammattishowpainijana. Mies ei omien sanojensa mukaan tiennyt, että sänkypuuhia kuvattiin hänen yksityisaikana. Hogan harmitteli oikeudenkäynnissä sitä, että oli joutunut heräämään aikaisin tekemään jotain muuta kuin kuntosaliharjoittelua. Ammattipainijana uraansa luonut Hulk Hogan on 62-vuotias.