Pierun hajun suodattavat alushousut markkinoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme jo useaan otteeseen kertoneet tuotteista, jotka on tarkoitettu suodattamaan ihmisen suolikaasujen hajua eri tavoin. Nyt markkinoille on tullut uusi brittiläinen yritys, joka kertoo sen myymien Shreddies-alushousujen suodattavan pieruista kaiken pahan hajun.

Splash
Splash

Pierun ja alapään muutkin ikävät hajut suodattavat Shreddies-bokserit maksavat tällä tietoa miehille 45 euroa ja Shreddies-pikkuhousut naisille 25 euroa. Sama yritys valmistaa myös kokonaisia yöpukuja. Yhtiön mukaan se on testannut tuotteiden toimivuutta yhdessä De Montfortin yliopiston kanssa.

Kehitystyön tuloksena Zorflex-uutuuskangas suodattaa hajuja 200 kertaa enemmän kuin mitä tavallinen pieru päästää hajua. Asujen hajunsuodatuksen luvataan kestävän jopa 2-3 vuotta, kun hoito-ohjeita noudatetaan.