Rikkaiden aikuisten vesipyssy – ampuu samppanjaa!

Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat ihmiset ovat leikkineet lapsuuden kesäpäivinä vesisotaa esimerkiksi Super Soaker -vesipyssyillä ja vesi-ilmapalloilla. Nyt varakkaille aikuisille on lanseerattu ikioma moderni versio perinteisistä vesipyssyistä.

Miamissa asuva Jeremy Touitou johtaa bilettämiseen tarkoitettuja varusteita valmistavaa yhtiötä. Miehen tuorein keksintö on Champagne Gun, eräänlainen aikuisten vesipyssy. Kuten nimikin antaa olettaa, sillä ammutaan veden sijaan shampanjaa.

Aivan kevytkukkaroisille shampanjapyssy ei sovellu, sillä se maksaa 459 dollaria. Mikäli rahaa kuitenkin löytyy liikaa, on kullattuna, hopeisena tai krominvärisenä saatavilla oleva Champagne Gun ehdoton lisävaruste kesän hedonistisiin ja kuumian kosteisiin bile-iltoihin.