Legendaarinen imurointiniksi – näin keräät pikkutavarat talteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sukkahousut ovat luoneet kaikkien aikojen niksit kotitalouden askareita helpottamaan. Yksi niistä liittyy pikkuesineiden etsimiseen. On siis aika muistuttaa sukkahousuimuroinnin kätevyydestä.

Kun imurin suulakkeen ympärille kiertää sukkahousua, voi kodinkoneen avulla metsästää lattianrajaan pudonneita pikkuesineitä. Imuri jaksaa imeä jopa legopalikoita putken suulle, mutta suodattimen lailla toimiva sukkahousu estää tavaroiden kulkeutumisen letkuun tai pölypussiin saakka. Vinkki on korvaamaton esimerkiksi kadonneiden korvakorujen etsimisessä.

Legendaarisen niksin on julkaissut vastikään Facebookiin sivunsa avannut Nifty, jonka tarkoituksena on tarjoilla ihmisille arkea helpottavia vinkkejä. Pikkupuuhastelun avulla saattaa säästää jopa selvää rahaa. Niftyn ideologiana on tarjoilla ihmisille vinkkejä, joita he eivät välttämättä tulisi muuten ajatelleeksi.

How To Find Tiny Items With Your Vacuum See full instructions here: http://bzfd.it/1pJi82q

Posted by Nifty on Tuesday, March 15, 2016