Victoria’s Secret -malli julkaisi ilouutisen: ”Olen raskaana!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Candice Swanepoel on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa käsi vatsallaan. Victoria’s Secret -malli on paljastanut kuvansa tekstissä, että hän odottaa esikoistaan yhdessä kihlattunsa Hermann Nicolin kanssa.

E!-sivuston mukaan 27-vuotias kaunotar on onnensa kukkuloilla, sillä perheen perustaminen on ollut pitkään hänen haaveenaan. Tähtösen onnea lisää myös se, että hän odottaa esikoistaan samaan aikaan kuin hänen paras ystävänsä huippumalli Behati Prinsloo.

Candice uskoo, että samanaikainen raskaus tulee vahvistamaan heidän ystävyyttään entisestään. Mallikaveruksista on ihanaa, että he voivat jakaa saman kokemuksen yhdessä. Voisi luulla, että mallien jälkikasvusta tulee myös hyviä ystäviä keskenään.

Agora e #barrigapositiva ! #babyangel ?????❤️??

Kuva, jonka Candice Swanepoel (@angelcandices) julkaisi

Oh summer. Pls hurry. ??????⭐️?

Kuva, jonka Candice Swanepoel (@angelcandices) julkaisi