Keanu Reevesin ysärikomedialle jatkoa – käsikirjoitus jo työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-näyttelijä Keanu Reeves tähditti nuorena Billin ja Tedin uskomaton seikkailu -elokuvaa. Kulttimaineen saavuttaneessa komediassa seurattiin Keanun esittämää Billiä ja Alex Winterin näyttelemää Tediä, jotka matkustivat ajan halki koulun historian esitelmää varten.

Billin ja Tedin uskomaton seikkailu sai myöhemmin jatko-osan, ja kolmannesta osasta on huhuttu vuosien ajan. Nyt Keanu Reeves on paljastanut elokuvan olevan työn alla. Tähden mukaan käsikirjoitusta työstetään parhaillaan.

– Yritämme saada käsikirjoitusta kasaan. Koitamme saada siihen oikeanlaisen tarinan, Keanu kertoi IGN-sivustolle.

Keanu Reeves tullaan näkemään tänä vuonna elokuvissa The Whole Truth, The Neon Demon ja Replicas. Mies työstää parhaillaan myös jatko-osaa yllätyshitiksi nousseelle John Wick -toimintaelokuvalle.