Lemmikkikissa ihastuttaa netissä – hurmaava karvakasa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sinisilmäinen ja paksuturkkinen lemmikkikissa Sky on valloittanut ihmisten sydämet sosiaalisessa mediassa. Valkoturkkisella ragdollilla on nimittäin Instagramissa jopa 41.500 seuraajaa. Skyn erikoisin ja ihastuttavin ominaisuus on sen upea turkki.

Omistajan mukaan Sky on todellinen karvakasa, jonka turkki vaatii lähes jatkuvasti hoitoa. Harjaamisen jälkeen turkki on kauneimmillaan, sillä se muistuttaa pilvenhattaraa. Leikkisä ja filmaattinen lemmikki on saanut kissaihmiset huokaamaan ihastuksesta.

Sky on kuin pörröinen pehmolelu, joka hurmaa upean sinisillä viirusilmillään. Kuvien perusteella ragdoll on varsin ilmeikäs perheenjäsen. Daily Mail -lehden mukaan turkin hoitaminen käy omistajalle työstä, sillä Sky rakastaa kiehnäämistä lattialla ja matoilla.

Pitkä turkki takkuuntuu helposti ja siihen tarttuu lattialta usein pölyä ja roskia. Omistaja on pitänyt lemmikistään hyvää huolta. Monet ovat yhtä mieltä siitä, että hattaramainen Sky on upea ilmestys.

"What are my weekend plans? I'll answer that with a yawn." #sleepsleepsleep #skytheragdoll #weeklyfluff

Video, jonka Sky (@sky_the_ragdoll) julkaisi

"Being slightly cross-eyed really completes my look." #skytheragdoll #weeklyfluff

Kuva, jonka Sky (@sky_the_ragdoll) julkaisi

"Throw back to when I made the cutest dumbbell ever." #skytheragdoll #weeklyfluff

Kuva, jonka Sky (@sky_the_ragdoll) julkaisi