Surullinen isoisä järjestää hampurilaiskestit – nyt kaikki on kutsuttu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin isoisästä, joka teki lapsenlapsilleen hampurilaisia, mutta heistä vain yksi saapui paikalle. Isoisästä otettua surullista kuvaa jaettiin verkossa paljon ja vanhus sai kaikkien sympatiat puolelleen. Nyt isoisä haluaakin kutsua avoimesti kaikki syömään.

Isoisän lapsenlapsi Brock Harmon julkaisi Twitter-tilillään avoimen kutsun kaikille. Isoisä on nyt järjestämässä hampurilaisillallisen, jonne kaikki ovat tervetulleita. Isoisä on luvannut tehdä kaikille halukkaille hampurilaisia kahden euron hinnalla ja ottaa halukkaiden kanssa yhteiskuvia. Ihmiset ovat alkaneet tekemään jo matkasuunnitelmia illallistapahtumaa varten ja julkaisseet niistä kuvia Twitterissä.

Isoisä on myös teettänyt Mashable-sivuston mukaan lastenlastensa kanssa paitoja, joihin he ovat painaneet tekstin: ”I had a burger with Papaw”. Tempauksellaan sukurakas perhe haluaa muistuttaa kaikkia pitämään huolta suhteistaan isovanhempiinsa ja vierailemaan heidän luonaan säännöllisesti.