Travi$ Scott Blockfesteille – A$AP Rockyn ja G-Eazyn seuraan

Festarit · Stara.fi

Ensi kesänä yhdeksättä kertaa järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest on jatkanut kovien julkistuksien sarjaa. Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Travi$ Scott liittyy aiemmin tiedotettujen yhdysvaltalaisräppäreiden A$AP Rockyn sekä G-Eazyn seuraan.

Tämän hetken arvostetuimpiin uuden koulun hiphop-nimiin lukeutuva Travi$ Scott julkaisi viime syksynä Rodeo-debyyttialbuminsa, jolla vierailivat muun muassa Justin Bieber, The Weeknd ja Scottin siipiensä suojaan ottanut Kanye West.

23-vuotias monilahjakkuus on osallistunut myös esimerkiksi Rihannan, Jay Z:n, Draken ja Madonnan kaltaisten megatähtien tuottamiseen oman soolouransa lisäksi. Complex-lehti on kutsunut hänen tapahtumarikkaita keikkojaan aikamme villeimmiksi rap-liveiksi. Hiphop-tähti esiintyy Blockfesteilla lauantaina 20. elokuuta.

Blockfestin kotimaista kattausta täydentävät lisäksi esikoislevyään valmisteleva rap-sensaatio View, Monsp Recordsille levyttävä räppäri-tuottaja Kube, tulokasyhtye JXO, PME Recordsin nuori kukkoilija Tippa-T sekä uuden pitkäsoiton huhtikuussa julkaiseva Ruger Hauer, jonka livesettiä saapuu vahvistamaan levylläkin isossa roolissa kuultava Regina-yhtye.

Aiemmin festivaalille on julkistettu esimerkiksi tämän vuoden kaksinkertaiset Emma-voittajat Cheek, JVG sekä Paperi T.