Hurja vaaratilanne videolle: Myrsky repi talon katon mukaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kovat tuulet pystyvät tekemään yllättävän kovia tuhoja kaupungeissa ja maaseuduilla. Nyt Venäjällä yksi valvontakamera onnistui tallentamaan hurjan läheltä piti -tilanteen, kun kaupungissa kova tuulenpuuska sai isosta rakennuksesta katon irtoamaan.

Videolla nähdään, miten nainen kävelee pienen lapsen kanssa isoa tietä pitkin. Ulkona pauhaa kova tuuli, joka on saanut otteen ison rakennuksen katosta. Yllättäin tuuli nappaa rakennuksen peltikaton mukaansa ja repii sen pudottaen kattorakenteet alas maahan rakennuksen eteen.

Katon pudotessa asvaltille nainen ja lapsi ehtivät juuri ja juuri juosten pois alta. Vastaan tuli myös toinen jalankulkija, joka oli suuressa vaarassa jäädä katon alle, mutta hänkin ehti onneksi nopeasti reagoidessaan pois päälle putoavien kattorakenteiden alta.