Karmaiseva löytö Hollywood-kyltin juurelta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Griffith Parkissa vaeltaneet patikoijat ovat tehneet kauhistuttavan löydön kallioiselta jyrkänteeltä. Kuuluisan Hollywood-kyltin vieressä oli nimittäin ihmisen pääkalloa muistuttava esine. Retkeilijät ilmoittivat havainnostaan poliiseille.

Vain hetki ilmoituksen jälkeen poliisi oli eristänyt alueen tutkimuksia varten. The Sun -lehden mukaan tutkijat joutuivat kiipeämään vaarallisen jyrkkää rinnettä alas päästäkseen kallon luo. Patikoijien aavistus osui oikeaan, sillä kyseessä oli ihmisen pääkallo.

Toistaiseksi ei ole selvinnyt kuuluiko kallo naiselle vai miehelle. Viranomaiset etsivät alueelta todisteita ruumiista ja he ovat varautuneet siihen, että kyseessä on murhatutkinta. Kauhistuttava löytö on järkyttänyt ihmisiä. Viranomaisten mukaan on ihme, ettei pääkalloa ole löydetty aiemmin, sillä puisto on suosittu lenkkeilijöiden ja retkeilijöiden keskuudessa.