Kauneus kulkee Beyoncen suvussa – serkut varastivat huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

34-vuotias laulaja Beyonce on tunnettu kauniin lauluäänensä lisäksi myös kurvikkaasta vartalostaan, joka ei ole varmasti keneltäkään jäänyt huomaamatta. Nyt ihmiset ovat alkaneet kiinnittämään huomiota myös Beyoncen serkkuihin, jotka julkaisivat laulajan kanssa otetun yhteiskuvan.

Kauneus ja kurvikkuus näyttäisi kulkevan Beyoncen suvussa. Beyoncen serkku Kristin julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan hänestä, nuoremmasta siskosta Kelsistä ja Beyoncesta. Kuvan julkaisemisen jälkeen kummankin serkuksen sosiaalisten medioiden seuraajaluvut ovat lähteneet rakettimaiseen nousuun.

Sekä Kristin että Kelsi ovat kumpikin kauniita naisia, mutta varsinkin yhteiskuvan julkaissut Kristin on saanut erityistä huomiota osakseen. Nuorempi serkku Kelsi näyttäisi kuitenkin enemmän ottavan Beyoncesta mallia toisintamalla jopa joitain laulajattaren asuvalintoja.

Celebrating the life of Uncle Skip! #ripuncleskip

Kuva, jonka Kristin Douglas (@simplykristinmd) julkaisi

Have a sweet day!! I guess I'm bored

Kuva, jonka Kristin Douglas (@simplykristinmd) julkaisi

Brown on brown

Kuva, jonka Kelsi Leggett (@kelsikisses) julkaisi