Luokkakokous 2 -elokuvassa juhlitaan polttareita – avustahaku käynnissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Luokkakokous-elokuvan jatko-osan kuvaukset käynnistyvät Hämeenlinnan Vanajanlinnassa huhtikuussa. Luokkakokous 2 – Polttarit -niminen elokuva tulee ensi-iltaan pikavauhtia jo tämän vuoden lopulla. Päärooleissa nähdään tuttuun tapaan Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa.

Elokuvan ohjaa ensimmäisen osan tavoin Taneli Mustonen ja tuottaa Jesse Fryckman. Elokuvaa kuvataan Hämeenlinnassa, Vanajanlinnassa ja Helsingissä huhti-kesäkuussa 2016. Elokuvan avustajahaku on käynnistynyt juuri. Siihen haetaan paraikaa paljon kaikenikäisiä avustajia.

Luokkakokous oli Suomen viime vuoden katsotuin kotimainen elokuva, joka sai yli 500.000 katsojaa elokuvateattereissa. Se on myös toiseksi katsotuin kotimainen elokuva Suomessa 25 viime vuoden aikana. Luokkakokous palkittiin viime viikonloppuna Yleisö-Jussilla, mistä Taneli Mustonen iloitsee ja kiittää kaikkia katsojia.

– Mahtavaa päästä takaisin ruoriin näiden sällien kanssa, jatkamaan siitä mihin viimeksi jäätiin! Vaikka tämän kolmikon kanssa ei koskaan voi ihan tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu, sen voi jo luvata, että tulossa on jälleen ikimuistoinen seikkailu. Kameran molemmin puolin.