Drake ja Rihanna yllättivät syöpäsairaan fanin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drake ja Rihanna ottivat hieman aikaa kiireisiltä kiertueaikatauluiltaan ja menivät yhdessä yllättämään syöpää sairastavan Meganin sairaalaan. Megan on Draken ja Rihannan suurin fani, ja hän oli toivonut pääsevänsä viettämään tunnettujen laulajatähtien kanssa hieman aikaa.

Syöpää sairastava Megan oli tehnyt Uproxx-sivuston mukaan toiveen Draken ja Rihannan tapaamisesta Make-A-Wish -säätiölle, joka oli onnistunut toteuttamaan toiveen. Tyttö pääsi viimein tapaamaan Drakea ja Rihannaa, jotka onnistuivat yhdessä tekemään tytön päivästä todella erityisen.

Tapaamisen yhteydessä Megan pääsi tutustumaan artisteihin ja ottamaan heidän kanssaan yhteiskuvia. Drake kuvasi Meganin kanssa myös hellyttävän Snapchat-videoleikkeen, jossa mies antoi tytölle ison suukon poskelle.

@ovomegann ❤️❤️ #Drake #Drizzy

Kuva, jonka Drake's #1 Fan (@aboodovo) julkaisi

@ovomegann ❤️❤️ #Drake #Rihanna

Kuva, jonka Drake's #1 Fan (@aboodovo) julkaisi

Congrats @ovomegann ❤️?? #Drake #Drizzy

Kuva, jonka Drake's #1 Fan (@aboodovo) julkaisi