Ysärin teinisensaatio Hanson: ”Kaikki laulavat MMMbop-hittimme väärin!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki 90-luvulla varttuneet muistavat varmasti Hanson-yhtyeen, joka nautti hurjasta kansainvälisestä suosiosta vuosikymmenen loppupuolella. Isaac, Taylor ja Zac -nimisistä veljeksistä koostuvan popyhtyeen suurin hitti oli runsaasti radiosoittoa saanut MMMBop.

MMMBop-hitin tarttuvuuden vuoksi kappaleesta on kuultu vuosien varrella erilaisia versiointeja niin karaokebaareissa kuin isojen artistien keikoilla ja levyilläkin. Vulture-lehden tuoreessa haastattelussa Hansonin veljekset ovat kuitenkin paljastaneet, että useimmat laulavat MMMBopia väärin.

– Tiedättekö mitä? Ihmiset eivät laula kertosäettä oikein. Useimmiten he synkopoivat sen väärin, Isaac Hanson kommentoi hitistä tehtyjä lukuisia cover-versioita.

Isaacin mukaan Bruno Mars saattaisi olla yksi laulaja, jolta Hansonin hittikappaleen versiointi luonnistuisi hyvin. MMMBop-kappaletta ovat coveroineet vuosien varrella muun muassa One Direction, The Vamps ja Phish.