Jessica Alba bikineissä – miesten leuat loksahtivat rannalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijättärenä tunnettu Jessica Alba on myös erittäin menestynyt yrittäjä. Kaunottaren The Honest Company on nimittäin Business Insider -lehden mukaan yli 1,7 miljardin dollarin arvoinen yritys. Yhtiö valmistaa ekologisia kulutustavaroita.

Nyt Jessica on kuvattu pitkästä aikaa bikineissä, sillä hän on parhaillaan lomailemassa Havaijilla perheensä kanssa. Alba päätti suunnata kameroiden ristitulessa melomaan merelle.

Jessica Alballa on vahva usko, että The Honest Company tulee kasvamaan entisestään, sillä kuluttajat tekevät nykyään paljon yrityksen arvoihin ja toimintaan perustuvia ostopäätöksiä. Toisin kuin monilla muilla kilpailijoilla, The Honest Companylla ei Jessican mukaan ole mitään salattavaa tai peitettävää.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash