Fitness-kaunotar Janni Hussi paljasti miten poseerataan: ”Some-illuusio”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on sosiaalisen median myötä noussut valtavaksi ilmiöksi julkaista itsestään mahdollisimman näyttäviä ja imartelevia valokuvia. Ihan tuosta vaan räpsäistynä kuvat harvoin onnistuvat, mutta yksinkertaiset muutokset saavat usein kuvat näyttämään todella hyvältä.

Nyt suosittu fitness-malli Janni Hussi on kirjoittanut blogissaan kuvien kera miten poseerauksista saa tavallista näyttävämpiä, varsinkin kun mukana on runsaasti paljasta pintaa ja lihaksia. Samalla Hussi myönsi olleensa aiemmin somekoukussa.

– Käytin esimerkiksi instagramin selaamiseen järkyttävän määrän tunteja päivässä, kun etsin kilpailijoiden tai joidenkin suurten fitnesstähtien kuvia. Ja voi kuinka upeilta he silloin silmiini näyttivätkään! Teräksiset vatsalihakset, pienenpieni vyötärö, huikeat ahterit ja jäätävä haba, Janni Hussi kirjoitti.

– Kun olet kameran edessä, sinun on yksinkertaisesti vain tiedostettava omat ”virheesi” ja koitettava piilottaa ne kameralta keinolla millä hyvänsä. Esimerkiksi asennoilla. Minulla on aina ollut kapeat olkapäät, mutta pienellä sivukäännöllä saan ykskaks vyötärön näyttämään pieneltä ja sitä kautta olkapäät suuremmilta.