Kokaiinia salakuljettanut lentoemo kiinni New Yorkissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesin lentokentällä koettiin hiljattain erikoinen tilanne, kun satunnaiseen turvatarkastukseen joutunut lentoemo heitti korkokengät pois jalasta ja ampaisi juoksujalkaa karkuun. Hänen laukustaan löydettiin 31 kiloa kokaiinia.

JetBlue-yhtiön lentoemona työskentelevä Marsha Gay Reynolds oli hetken aikaa yksi Yhdysvaltojen etsityimmistä naisista. Hänen matkatavaroistaan löydettiin järisyttävän suuri kokaiinierä. Sattumalta turvatarkastukseen joutunut lentoemo pääsi karkuun kuin ihmeen kaupalla turvatarkastuksesta. Kokaiini oli pakattu 11 pienempään pakettiin.

31-vuotias nainen onnistui lentämään pian episodin jälkeen lentoyhtiönsä koneella New York Cityyn. DEA:n ja FBI:n agentit olivat häntä vastassa John F. Kennedyn kansainvälisellä lentokentällä. Naisen työnantaja oli tehnyt yhteistyötä liittovaltion agenttien kanssa. Hän tulee saamaan vähintään kymmenen vuoden vankeusrangaistuksen, Los Angeles Times uutisoi.