Mariah Carey tyrmäävän seksikäs – esiintymisasu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Mariah Carey on vahvistanut huhun, jonka mukaan hän on saanut oman realitysarjan. Kaunotar on tehnyt rahakkaan sopimuksen elämästään kertovasta sarjasta E!-kanavan kanssa. Carey on tunnustanut olevansa Kardashianit-sarjan fani ja hän on ollut innoissaan uudesta aluevaltauksestaan.

EIlen Mariah Carey kuvattiin konsertoimassa Lontoossa, jossa hän keikisteli O2 Arenan esiintymislavalla myös näyttävässä ja niukassa hopeanhohtoisessa asussa.

Mariah’s World -televisiosarjassa tullaan seuraamaan tähtösen glamourista elämää kahdeksan jakson verran. Kamerat seuraavat Mariahia muun muassa Sweet Sweet Fantasy -maailmankiertueella. Daily Star -lehden mukaan sarjassa nähdään miten Mariah suunnittelee ökyhäitä James Packerin kanssa. Tuottajat uskovat minisarjan menestykseen, sillä monia kiinnostaa nähdä millaista on luksusta rakastavan popdiivan arki.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash