Ehdonalaista rikkonut nainen pakeni poliisia – pakoauto ei jäänyt keneltään huomaamatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Reddingissä asuvaa naista epäiltiin viikonloppuna ehdonalaisen rikkomisesta. Poliisit tavoittivat 51-vuotiaan naisen ajamasta vuoden 1994 Chrysler -pakettiautoa, ja lähtivät jahtaamaan häntä.

Seurasi takaa-ajo, jossa epäilty ajoi Redding.com -sivuston mukaan pahimmillaan jopa 160 kilometrin tuntivaihtia. Paikalle hälytettiin jopa poliisihelikopteri, mutta nainen onnistui pakenemaan takaa-ajajiaan.

Erikoisen tapauksesta tekee naisen ajama auto. Pakettiauto oli nimittäin värjätty Scooby Doo -animaatiosarjasta tutuksi Mystery Machine -ajoneuvoksi. Auto löydettiin sittemmin hylättynä, ja ehdonalaistaan rikkoneen 51-vuotiaan naisen tämänehtekinen sijainti on tuntematon.