Suuremmat rinnat hetkessä – näin naiset muokkaavat poveaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla eletään parhaillaan pyöreiden peppujen valtakautta, mutta myös rinnat ovat edelleen usein valokeilassa. Kaikilla muhkeasta povesta haaveilevilla sellaista ei ole luontoäidin puolesta, eikä välttämättä varaa myöskään silikonirintoihin. Ongelma on kuitenkin ratkaistavissa.

Rintojen koolla ei lopulta ole juuri mitään merkitystä, sillä jokaiselle muodolle ja kuppikoolle löytyy merkityksensä ja rakastajansa. Osa naisista haluaa kuitenkin muotojensa näyttävän todellista suuremmilta jo oman itsetuntonsa vuoksi.

Nyt videolla näytetään esimerkki siitä miten rintojen kokoa voi suurentaa yksinkertaisesti rintaliivien ja lisätoimenpiteiden avulla. Videolla esitellään miten yksinkertaisesti poven näyttävyyttä voidaan kasvattaa oikeanlaisilla rintaliiveillä. Sen jälkeen pakettia viimeistellään vielä meikin avulla. Tuloksena on kaksi paidan alta pursuavaa rintaa.

Naisten ei kannata ottaa ulkonäköpaineita kauneusihanteiden takia, sillä lopulta kaunein henkilö on se, joka on sinut itsensä kanssa ja omaa itsevarman olemuksen valloittavalla persoonalla maustettuna.