Supermalli rankalla dieetillä – ikävöi herkkuja ja alkoholia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alkuvuodesta kihloihin menneet Rosie Huntington-Whiteley ja näyttelijä Jason Statham ovat aloittaneet tiukan ruokavalion noudattamisen. Pariskunta ei saa syödä sokeria, gluteiinia tai meijerituotteita, eikä käyttää alkoholia.

28-vuotias supermalli myöntää, että dieetti on osittain itsensä kiduttamista.

– Ikävoin todella paljon herkkuja. Kaipaan lasillista viiniä ja juustolautasia. Haluan syödä croissantteja. Toisaalta on mielenkiintoista huomata, että myös terveellisten valintojen avulla voi syödä hyvin ja monipuolisesti. Mielihalujen kumoaminen vaatii kuitenkin muutaman viikon totuttelua, Huntington-Whiteley kertoo E!-lehdelle.

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien kanssa työskentelemisestä. Hän myöntää uuden ruokavalion olevan vaikea, mutta tuloksellinen. Hänen ihonsa ja kehonsa voivat paremmin, ja hän on vahvempi ja energisempi kuin aiemmin. Kaunotar on kihloissa pitkäaikaisen poikaystävänsä 48-vuotiaan Jason Stathamin kanssa.