Siirrettävä omakotitalo – tässäkö asumisen tulevaisuus?

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on nähty viime vuosina harvakseltaan asumiseen ja omakotitaloihin liittyviä aivan uusia innovaatioita. Mobiileja taloja on nähty jo pitkään, mutta tuore konsepti The MIMA Ligh on yksi mielenkiintoisimmista aikoihin. Kyseessä on pienikokoinen siirrettävä omakotitalo.

Portugalilaisen suunnittelutoimiston kehittämän uutuuden yksi nerokkaimmista keksinnöistä on käyttää peiliä talon alaosassa, joten sen kuljettamiseen liittyvät osat pysyvät piilossa ja talo sulautuu poikkeuksellisen hyvin maisemaan sen itsensä heijastaessa maisemaan.

Puusta, metallista ja lasista rakennettua taloa myydään neljää eri kokoa ja se luvataan toimittaa ostajalle minne tahansa Euroopan Unionin alueella. Hintaa rakennukselle kertyy noin 19.000 – 37.000 euroa koosta ja varustelusta riippuen. Kaikissa malleissa on keittiö, kylpyhuone ja makuuhuone.

Splash
Splash
The MIMA Light
The MIMA Light
The MIMA Light
The MIMA Light