Aviomies kommentoi vaimon raskausvatsaa – heti nettihitiksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Giovanni Fletcher -niminen nainen julkaisi Instagram-tilillään kuvan hänen synnytyksen jälkeisestä vatsastaan. Synnytyksestä oli kulunut kuvanottohetkellä 11 päivää, ja havaittavissa onkin vielä pieni kumpu.

Fletcher kertoo kuvassaan, kuinka vieraan henkilön kommentit olivat satuttaneet häntä. Hänelle tuntematon henkilö oli nauranut sille, että Fletcherillä on yhä vauvamasu vaikka vauva on jo syntynyt.

Fletcher julkaisi kuvan ja siihen liittyvän tarinan, minkä jälkeen kuva sai lähes kaksi tuhatta kommenttia jo julkaisupäivänään. Kuva ei jäänyt Fletcherin aviomieheltäkään huomaamatta, ja mies halusi jakaa vaimonsa kuvan vielä omilla Facebook-sivuillaan omien kommenttiensa kera.

Tom Fletcher on jakanut vaimonsa julkaisun ja kehunut vaimoaan. Mies kertoo olevansa pahoillaan siitä, että kaikki uudet äidit kokevat niin paljon paineita sen suhteen miten nopeasti he pystyvät laihduttamaan raskauskilonsa pois. Mies kertoo rakastaneensa vatsaa silloin kun se suojeli heidän lastaan ja kertoo rakastavansa sitä myös nyt.

A few days ago I had a near stranger point at my stomach, laugh and say 'Oh look, Mummy's still got her tummy'. This was eleven days after giving birth. I was so shocked I laughed. But the words have stuck with me. Obviously. It wasn't left there either as there was another comment about my face 'slimming down'. More than anything, I was baffled over the stranger's need to share her thoughts… Yes, I still have a bump. But that bump kept my little baby boy safe for a whole nine months. That bump has filled my world with even more love and light than I knew possible. That bump is a miracle worker… My bump will slowly go over time, but I'll never stop being thankful to it and my body for everything it's given me. #spreadlove ❤️ xx

Kuva, jonka Giovanna Fletcher (@mrsgifletcher) julkaisi

So proud of my beautiful wife Giovanna Fletcher for sharing this. I loved her bump when our boys were in it and I love…

Posted by Tom Fletcher on Wednesday, March 2, 2016