Kirjakauppa rakensi linnakkeen eroottisista romaaneista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiihkeätempoinen opiskelijanaisen ja liikemiehen suhteesta kertova E.L. Jamesin Fifty Shades of Grey -kirja saavutti ilmestyessään hurjan maailmanlaajuisen suosion. Walesissa sijaitseva kirjojen kierrätyskeskus on saanut eroottisia kirjoja lahjoituksena niin paljon, että työntekijät rakensivat kirjoista linnakkeen.

Oxfam-säätiön ylläpitämä kirjakauppa on pyytänyt, että ihmiset eivät enää lahjoittaisi heille loppuunluettuja eroottisia romaaneja. Kirjakaupan hyllyt ovat täyttyneet Fifty Shades of Grey -kirjasarjan teoksista. Kirjoja on itseasiassa niin paljon, että niistä pystyy rakentamaan oman linnakkeen järjestön työntekijöille, ja rakennelmasta on julkaistu kuva nettiin.

Kirjailija E.L. James on brittiläinen Erika Leonard, jonka Fifty Shades Of Grey -teos nousi nopeasti bestselleriksi ja laajeni lopulta suosituksi trilogiaksi. Viime vuonna sarjalle ilmestyi neljäs osa, joka kertoo 50 Shades of Grey -kirjojen tarinan Christian Greyn näkökulmasta.