Luomukaupan uskomaton moka – myi kuorittuja mandariineja muovirasioissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Whole Foods ruokakauppaketjun ydinajatus on tuotteiden orgaanisuus ja ekologisuus. Whole Foods kannustaa ostoksille tulevia ottamaan kotoaan mukaansa ostoskassit, että luontoa ei kuormiteta turhaan. Tämän vuoksi heidän uusin tuotteensa onkin aiheuttanut Huffiington Post -sivuston mukaan asiakkaissa ihmetystä.

Whole Foods -myymälässä asioinut Nathalie Gordon oli ottanut kuvan hyllytetyistä yksittäispakatuista mandariineista. Mandariinit oli kuorittu valmiiksi ja pakattu sen jälkeen yksittäin muovirasioihin. Tuote oli Whole Foodsin itse keksimä, ja sen myyntivalttina pidettiin helppoutta ja käytännöllisyyttä.

Gordon ihmetteli ympäristöä tärkeänä pitävän Whole Foodsin tuotetta. Nainen on kirjoittanut ottamansa kuvan alle: ”Kunpa vain luonto olisikin keksinyt hedelmille jonkin tavan suojautua, että niitä ei tarvitsisi yksittäispakata muoviin”.

Whole Foods reagoi uuden tuotteen aiheuttamaan kohuun kuitenkin nopeasti ja poisti tuotteen valikoimastaan. Yritys kommentoi jättävänsä hedelmät jatkossa niiden luonnollisiin pakkauksiinsa, jotka ovat hedelmien omat kuoret.