Playboy jätti alastonkuvat – tätä tuli tilalle!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miestenlehti Playboyn on jo pitkään kerrottu laajentavan repertuaariaan puputyttöjen kuvista myös tavallisten viihdeuutisten pariin. Nyt Playboyn Facebook-sivulla on julkaistu kokkausvideo, jolla valmistetaan maapähkinävoilla ja hillolla täytettyjä köyhiä ritareita.

Köyhät ritarit ovat herkullista ja helppotekoista jälkiruokaa. Ne ovat voissa paistettuja vehnäleivän viipaleita, joita on ensin liotettu maidossa ja kananmunassa. Halutessaan liemeen voi myös sekoittaa sokeria tai vaniljaa. Playboyn tuore video esittelee, kuinka parhaat leipävanukkaat valmistuvat. Monien yllätykseksi videolla ei näy yhtään puputyttöä. Ei edes vilaukselta.

Suomessa köyhät ritarit tarjoillaan perinteisesti lettujen tapaan joko hillolla ja kermavaahdolla tai jäätelöllä. Playboyn versiossa astutaan reilusti Amerikan mantereelle, sillä paistettujen leipäpalojen väliin pannaan tuhti kerros maapähkinävoita ja hilloa. Koko komeus koristellaan tomusokerilla.

How to Fry Peanut Butter and Jelly French Toast

Best. PB&J. EVER.

Posted by Playboy on Tuesday, March 15, 2016