Savanninorsujen laumaan syntyi pinkki elefantti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Krugerin kansallispuistossa vierailleet turistit ovat tehneet ihastuttavan havainnon savannireissullaan. Shingwedsijoella vilvoittelemassa olleen elefanttilauman joukosta oli nimittäin rynnistänyt esiin pieni vaaleanpunainen elefantinpoikanen.

Havainnon tehnyt Nicki Coertze onnistui ottamaan kuvia harvinaisesta albiinoelefantista ennen kuin lauma jatkoi matkaansa. Miehen ottamat kuvat ovat levinneet sosiaalisessa mediassa. Telegraph -lehden mukaan vaaleanpunainen norsunpoikanen on saanut ihmiset huokaisemaan ihastuksesta.

Puistonvartijat joutuvat tarkkailemaan harvinaista yksilöä salametsästäjien varalta. Vaalean ihonsa takia pieni poikanen erottuu laumansa muista jäsenistä. Erilaisuutensa vuoksi se saattaa olla helpompi saalis ja siksi poikanen tarvitseekin enemmän suojelua. Onneksi sen lauma koostuu vahvoista aikuisista, jotka pitävät siitä hyvää huolta.