Televisiokaunottaren synttärilahja – julkaisi alastonkuvansa Instagramissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen koomikko, kirjailija ja televisiotähti Chelsea Handler on ollut usein otsikoissa vilautteluharrastuksensa merkeissä. Nyt omaa Chelsea Lately -ohjelmaansa emännöivä nainen on ilostuttanut näyttelijä Reese Witherspoonia alastonselfiellä. Kuva on syntymäpäivälahja.

Reese Witherspoon täytti äskettäin 40 vuotta. Televisiopersoona Chelsea Handler onnitteli naista Instagramissa pelkkiin polvisukkiin pukeutuneena. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Handler paljastaa ihoaan koko maailmalle. Hän sai muutama vuosi sitten Instagramin käyttökiellon paljastavien otosten takia.

Kerroimme hiljattain, kuinka rajoja rikkova mediapersoona vei vilautteluharrastuksensa Lähi-itään. Koomikko istui kamelin selässä yläosattomissa, peittäen rintansa daavidintähdillä varustetuilla tasseleilla. Kuva aiheutti suuresti polemiikkia netissä. Voit katsoa kuvan tästä.