Koditon kissa valitsi omistajansa – ei päästänyt lähtemään pois

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kadulla asunut kissanpentu oli valinnut omistajansa tavalla, joka sulattaa paatuneimmankin sydämen. Mirri oli nähnyt puistossa Kawasaki Hina -nimisen miehen ja juossut kovaäänisesti maukuen hänen luokseen. Sen jälkeen kissa päätti, että miehestä tulee hänen ihminen.

Kawasaki Hina oli kävellyt puistossa tavalliseen tapaansa, kun koditon kissanpentu oli kiivennyt hänen jalkaansa pitkin. Mies yritti päästä katujen kasvattamasta eläimestä eroon, mutta turhaan. Pieni maukuja seurasi häntä uskollisesti. Lopulta Kawasaki kantoi pennun pahvilaatikossa kotiinsa.

Tästä hetkestä lähtien kaksikko on ollut erottamaton. Pienestä kissasta on tullut miehen paras kaveri. Kissa tottelee nykyisin nimeä Vell ja se on 2,5-vuotias. Mirrin touhuja voi seurata sosiaalisessa mediassa.