Sveitsiläismalli Michelle Hunziker rantalomalla Dubaissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläismalli Michelle Hunziker on tullut alkuvuoden aikana tutuksi monille, jotka eivät ole aiemmin hänestä kuulleet. Hän on nimittäin onnistunut päätymään usein paparazzikuviin ja lehtien sivuille, eikä vähiten perheenlisäyksensä ansiosta. Parhaillaan hän lomailee perheensä kanssa Dubaissa.

Michelle Hunziker ja Tomaso Trussardi kuvattiin eilen tyttäriensä Celesten ja Solen kanssa Dubaissa, kun perheenäiti nautti rannalla paahtavasta auringosta. Michelle osoitti jälleen kerran olevansa edelleen upeassa rantakunnossa.

Sveitsiläinen Michelle Hunziker on tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash