Ruby Rosen synttäriyllätys – jokaisen DJ:n unelmakakku!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallina, näyttelijättärenä ja DJ-tähtenä menestynyt Ruby Rose on hämmästyttänyt fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvan syntymäpäiväkakustaan. 30 vuotta täyttänyt kaunotar oli saanut ystäviltään yllätyskakun, joka oli hämmästyttävä kopio Pioneerin ammattilaiskäyttöön tarkoitetusta DJ-soittopöydästä.

Dj-täytekakku on leipureiden taidonnäyte. Rubyn musiikkiuraa kunnioittava leivonnainen oli niin aidon näköinen kaikkine yksityiskohtineen, että sitä olisi voinut luulla oikeaksi soittopöydäksi. Rose räpsi upeasta leivonnaisesta useita kuvia ennen kakun leikkaamista.

Daily Mail -lehden mukaan kyseessä oli Rosen kuudes syntymäpäiväkakku. Tapahtumanjärjestäjät, työkaverit ja ystävät ovat nimittäin kaikki muistaneet tähteä mitä erilaisimmilla kakuilla. Dj-kakku oli ehkä yksi Rosen suosikeista.