Jalkapallopeli päättyi kaaokseen – pelaajaa ja valmentajaa puukotettiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Jalkapallonpelaajaa puukotettiin ottelun jälkeen

Jalkapallohuliganismiin liittyvät väkivallanteot puhututtavat usein etenkin Euroopan länsi-, keski- ja eteläosissa. Nyt Espanjassa järkytystä on herättänyt tapaus, jossa paikallista pelaajaa on puukotettu fanien toimesta.

Alhaurin de la Torren joukkueessa pelaava Samuel G.P. joutui vakavasti pahoinpidellyksi ottelun jälkeen sunnuntaina. Ottelun päätyttyä joukko faneja hyppäsi kentälle ja tarttui pelaajaa kurkusta. La Opinion de Malaga -lehden mukaan kannattajat yrittivät kuristaa Samuelia.

Tämän jälkeen yksi pelaajan piirittäneistä faneista puukotti pelaajaa kaksi kertaa. Myös tilanteeseen puuttunutta apuvalmentajaa puukotettiin jalkaan. Sekä Samuel G.P. että apuvalmentaja selvisivät tilanteesta hengissä.

Puukko osui Samuelia rintalastaan ja sydämeen. 24-vuotias mies joutui sydänleikkaukseen, mutta voi Marca-lehden mukaan jo paremmin. Joukkueen johtajan mukaan Samuel G.P. on kertonut haluavansa takaisin kentälle mahdollisimman pian.

– Jalkapallo on hullua. Se menee koko ajan hullummaksi, Alhaurin de La Torre -joukkueen johtaja Paco Floresin kommentoi tapausta.