Axl Rose samassa studiossa AC/DC-yhtyeen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

AC/DC:n oli määrä esiintyä Yhdysvalloissa kymmenellä keikalla, mutta yhtyeen vokalisti joutui jäämään kuulo-ongelmiensa takia sairauslomalle. Uutisoimme viime viikolla, että legendaarisen Guns N’ Rosesin laulaja Axl Rose tulisi korvaamaan Brian Johnsonin loppukiertueen ajan.

Nyt TMZ on todistanut kuvien kera, että Axl Rose ja AC/DC ovat viettäneet aikaansa samalla studiolla Atlantassa edelleen. Rose oli kävellyt treenikämpältä ulkoilmaan vain hetkeä aiemmin, kun AC/DC:n kitaristi Young ja kumppanit astelivat pihalle. Yhtyeen jäsenet eivät ole antaneet virallista tiedotetta gunnari-Axlin liittymisestä australialaiseen rokkibändiin, mutta huhumylly pyörii kovaa vauhtia.

AC/DC:n kitaristin, Malcolm Youngin poika on väittänyt Facebookissa huhujen pitävän paikkansa. Ross Malcolm Young jakoi huhuun viittaavan uutisen sosiaalisessa mediassa, ja kertoi sen olevan totta. Nähtäväksi jää, korvaako Axl Rose AC/DC:n laulajan vai perustavatko rokkiveteraanit kokonaan uuden yhtyeen.