Marsista löytyi kalliomaalauksia? Kuvissa outoja muotoja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tutkijat ovat löytäneet Marsin pinnalta otetuista kuvista hämmästyttäviä yksityiskohtia. Mars-mönkijä Curiosity on ikuistanut kuviin kiviseinän, jossa näyttäisi olevan kaiverruksia. UFO Sightings Daily -sivuston mukaan kaiverrukset eivät ole luonnon muovaamia ja ne muistuttavat muinaisia kalliomaalauksia.

UFO-tutkija Scott C Waring huomasi kuvia tutkiessaan, että kaiverruksessa esiintyvä hahmo on samanlainen kuin esimerkisi Matobon kansallispuistossa esiintyvien kalliomaalausten ihmishahmot.

Matabon kansallispuistoissa olevissa maalauksissa on ihmishahmoja jotka juoksevat ja metsästävät keihäin. Yhdennäköisyys kaiverrusten ja kalliomaalausten välillä on saanut tutkijat hämilleen. Curiosity-mönkijän ottamat kuvat on julkaistu NASA:n sivuilla.