Tulisa Contostavlos teki näyttävän paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti ja televisiokasvo Tulisa Contostavlos on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa otsikoista. Nyt hänet on kuitenkin ikuistettu pitkästä aikaa paparazzikuviin, kun kohukaunotar lomaili Dubaissa ystäviensä kanssa.

Tulisa nautti täysin rinnoin Dubain rantaelämästä mustavalkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Naisilla näytti olevan hauskaa vauhdikkaissa vesileikeissään.

X Factor -tuomarina tunnetuksi tulleen Tulisa Contostavlosin fiktiivinen Sky-esikoisromaani kertoo lontoolaisesta koulutytöstä, joka nousee tähteyteen köyhyyden keskeltä. Kirja peilaa löyhästi Tulisan omaa elämää, mutta sen kerrotaan silti olevan fiktiivinen teos. Neitokaisen yhtye N-Dubz julkaisi vuonna 2010 N-Dubz – Against All Odds: From Street Life to Chart Life -kirjan. Tulisa on myös itse julkaissut aiemmin Honest: My Story So Far -omaelämäkerran.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash